Bartók Béla Elméleti Líceum

Bartók Béla Elméleti Líceum

Temesvár

VIII. Erdélyi Magyar Középiskolások Sportolimpia – beszámoló

Korábban már beszámoltunk az úszóink (Mag Timea és Borbély Apor) bravúros eredményeiről, ezúttal a focicsapat és az asztalitenisz bajnokságról írtak a résztvevők:
“Nagyon jól megtervezett és megszervezett esemény volt és nagyon korrektek voltak a szervezők Mi (Babella Eduard 11.TT , Mayer Roland 12.TT , Andrási Kálmán 12.TT , Festő Ádám 10.TT , Gáll Dávid, Lukács Zoltán 10.KG , Radó Christian 12.TT és Foris Zoltán 11.BK ) a fociban képviseltük iskolánkat. A bajnokságon 17 csapat vett részt. Nekünk sikerült 1 döntetlen, 1 győzelem és 2 vereség után a negyeddöntőig menetelnünk. Bár olyan volt, mintha minden mérkőzést idegenben játszottunk volna, de ez így van rendjén. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, remek élmény volt, sportszerű versenyben kaptunk ki és az volt a legfontosabb, hogy tiszteletük egymást mind a pályán, mind azon kívül is.” (A focicsapat)
“Az asztalitenisz bajnokság szerda reggel bemelegítővel indult. Két asztalnál játszottunk és egy mérkőzés megnyeréséhez három győzelem kellett. Mindegyik játékos jó és tisztességes ellenfél volt. Bár a pódiumra nem jutottam fel, de jól éreztem magam. (Sánta Félix)
Köszönöm a lehetőséget! Jövőre is igyekszünk részt venni és helytállni!
Kísérő tanár: Muresan Noémi