Bartók Béla Elméleti Líceum

Bartók Béla Elméleti Líceum

Temesvár

A Kis felfedezők év végi előadása

A Kis felfedezők június 12-én mutatták be év végi előadásukat a kisépület sporttermében.Ez alkalommal is színvonalas műsorral örvendeztették meg szüleiket. Először egy mesevilágba kalauzolták a jelenlevőket, ahol a képzelet határtalan birodalmában kalandozhattak. A mesevilág színes karakterei és izgalmas cselekménye mindenkit elbűvölt. Ezután az Így tedd rá foglalkozáson tanult körjátékokat mutatták be szüleiknek, melyeket Szabó Angéla óvónővel tanultak.
A gyermekek vidám tánca méltó zárása volt az eseménynek, és remek példája annak, hogy a közös munka és a szenvedély milyen nagyszerű eredményekhez vezethet.
A műsor után a gyerekek elfogyasztották a szülők által tálalt finomságokat. Többen már arról beszélgettünk, hogy pár nap múltán búcsút kell intenünk a jól ismert tanteremnek, amelyben annyi emléket szereztünk. A tanterem falai között tanultunk, játszottunk és fejlődtünk együtt, és most hálával gondolunk vissza minden pillanatra. A kalandparkban eltöltött idő, ahol szabadon játszhattunk és felfedezhettük a világot, mindig vidám emlékként marad meg a szívünkben. Az udvaron folytatott játékok és baráti beszélgetések pedig örökre szóló köteléket hoztak létre közöttünk. Bár most búcsút mondunk ezeknek a helyeknek, a szívünkben mindig megőrzünk egy darabot belőlük.
Szép nyarat és napsütéses, vidám vakációt kívánunk mindenkinek!
Milos Edit és Adorjányi Borbála tanítónők